bureau JA

Bureau JesseArchitecture afgekort, bureau JA is een Haags architecten en bouwkundig bureau. Wij ontwerpen duurzame nieuwbouw, herbouw woningen en bedrijfs ruimtes voor particulieren en zakelijke ontwikkelaars door het land. We bieden volledige service; het ontwerpen, de vergunningen en bouwkundige aspecten. Door goed te luisteren maken wij het ontwerp dat uw droom is. We verzorgen de contacten met de gemeente, zoals het doen van de aanvraag van de bouw en omgevingsvergunningen. We maken de bouw tekeningen en kiezen de juiste materialen uit.

architect

Architect Jesse Voerman is de oprichter van bureau JA. Jesse heeft zowel de hogeschool voor Bouwkunde doorlopen als Architectuur aan de Technische Universiteit van Delft gestudeerd. Hierdoor heeft hij zowel een pragmatische als een wetenschappelijke kijk op het werk van architect.

bouwkundig

Hier een tekst over het bouwkundige deel. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

duurzaam & functioneel

Duurzaam Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ARCHITECTUUR& BOUWKUNDIG ADVIES

Architecten Register

Het Bureau Architectenregister is het zelfstandig bestuursorgaan in Nederland dat het bij de wet ingestelde Architectenregister beheert.

→ zie Registratienummer: 1.160201.004

copyright 2023 jesseArchitecture | created by studioDylan